Manje se brinem kad su kamere tu

Svi bi trebali misliti na sebe i znati da nam sigurnost treba, to može biti kroz sustav videonadzora ili pak kroz ugradnju alarma na mjestu na kojem se ne osjećamo ugodno i sigurno. Život ne bi trebali provesti u strahu već u veselju, sreći, radovanju i trebali bi raditi stvari koje najviše volimo, te maksimalno iskoristiti život koji imamo ovdje u ovom svijetu jer on nije tako dug. Upozorenje

Napredak u tehnologiji izrade sustava video nadzora je veći, više pristupačan i više praktičan, postoji više vrsta tog sustava.

Mama je ta koja me je nagovorila da joj kupim kameru da bude sigurna u ogromnoj kući jer ipak često veliki dio vremena provodi sama kod kuće, naravno da sam to učinila i mala kamera za video nadzor joj je bio poklon za rođendan, bila je nezamislivo sretna kada ga je ugledala.

Najviše zbog toga da vidi kada joj  netko dolazi ili se šeće oko kuće jer ipak nije svejedno silaziti tolike stepenice sama samo da bi vidila tko sad smeta.

Danas jako mnogo kućanstava je uvelo neki sustav sigurnosti,da li su to ekonomična protuprovalna vrata ili pak alarmni sistemi koji su se do te mjere usavršili da gotovo nema tog alarma koji nema sve potrebne senzore u sebi i onaj za dim,toplinu,nema potrebe da sumnajmo u opremu koje iz godine u godinu vrši rekorde kako u svojoj funkciji tako i svom izgledu.

Postoje takve kamere da nikada ih ne biste našli ili prepoznali jer baš su stvorene kako bi bile nevidljive i kako se mogu zakamuflirati u bilo koji prostor.

Video nadzor kamereVoljela bi vidjeti na koji način i kako djeca mogu izdržati bez roditelja u ogromnoj kućerini na primjer u Americi, pretpostavljam da ih se kontrolira preko video nadzor sistema.
Sve ima svoje zašto i sve se može objasniti pa tako i svrha koju posjeduje video nadzor u današnje doba.

Zadnji trendovi iz inozemstva sve više napominju upotrebu takve opreme kod čuvanja djece jer sve je više zaposlenih roditelja koji po cijele dane izbivaju iz kuće i tada je briga o njihovoj djeci povjerena dadilji pa se žele uvjeriti da je sve u redu.

Najčešće takve minijaturne kamerice stavljaju u plišane igračke ili u spavaće sobe kako bi se vidjelo što se događa kada roditelja nema kod kuće.
oprema za video nadzorProblemi se mogu naći na svakom koraku i činjenica je da u današnje ludo vrijeme skoro niti na jednom mjestu nismo sigurni i naravno da nećemo cijelo vrijeme o tome razmišljati zato bi bilo najbolčje na vrijeme staviti neki vid zaštite i opušteno se kretati gdje god bez bojazni za vašu familiju ili vrijednu imovinu.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s